Passejant entre contes


Ahir dissabte vam anar a fer una volta pel Festival Món Llibre de Literatura per a nens i nenes. Tot just vam entrar al CCCB, el drac lector i l'esfera de llibres ens van donar la benvinguda. Són dues instal·lacions que fan molta patxoca! Després vam baixar al CCCB per veure l'exposició de Joves Il·lustradors, però abans vam comprovar que la immensa sala de l'entrada estava molt ben decorada i plena de gom a gom. Nens i nenes que escolàven atentament una contacontes, d'altres que fullejàven llibres amb els seus pares i alguns que jugàven amb aparells multimèdia a crear històries. La llum càlida de les làmpades i la decoració que imitava una antiga biblioteca feien que l'atmosfera fos d'allò més acollidora!


L’exposició de Joves Il·lustradors és molt original. Es troba en un llarg passadís del CCCB, tot de color blanc, i està formada per molts cilindres allargats de color marró, que imiten un llapis i d’on pengen les obres de cada il·lustrador. No sabria dir amb quin de tots ells em quedaria! Cadascú té un estil propi d’un resultat espectacular! I tots ells són formats a casa nostra. Aquí els teniu:
  • Carla Besora / Món Llibre 2009 / Escola Massana
  • Zuzanna Celej / Món Llibre 2010 / Escola La Llotja
  • Daniel Torrent / Món Llibre 2010 / Escola La Llotja
  • Gemma Capdevila / Món Llibre 2012 / Escola La Llotja
  • Eudald Palma / Món Llibre 2012 / Escola La Llotja
  • David de las Heras / Món Llibre 2013 / Escola Massana

Després ens vam encaminar cap al pati posterior, on vam veure tots els estands de llibres i tallers i a la Marianne Duruc signant moltes de les seves obres. També vam gaudir d’algun espectacle de titelles, de l’exposició de contes pop-up i, fins i tot, vam tenir temps d’aprendre a jugar a una gran varietat de jocs de taula! Llàstima que no vam poder entrar a l’exposició de “caputxetes”. Dels dos cops que ho vam intentar, el primer la sala estava plena i l’altre hi feien una activitat infantil.

Món Llibre és una magnífica fira literària, que fa les delícies de petits i grans! Ens ho vam passar pipa! Fins l'any que vé!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Post nuevo Post antiguo Home
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...