Amor sota la pluja

¿Dónde estás, caracol? és una història d'amor preciosa entre una sargantana i un cargol, tot i que darrera d’aquesta idea principal s’hi amaga un relat de constància i superació.

L'autora és Susanna Isern, a qui potser coneixereu d'altres contes com ara ¡Pilú Pilú!, Oso cazamariposas o  El ovillo mágico. Les boniques i vivíssimes il·lustracions són obra de Leire Salaberria, que també ha creat les imatges de contes com ara El señor Ramón y la señora Ramona o el recent Feroz, el lobo.

El llibre ens explica com, una tarda qualsevol, Caracol i Lagartija es creuen sota la pluja i s'enamoren a primera vista. Des d'aquell dia, Lagartija busca el seu estimat Caracol per tot arreu, però no el troba enlloc. Per què, us preguntareu? Doncs perquè pertanyen a mons diferents, sobretot, climatològicament parlant. Però tot i que el seu amor sembla impossible, l’encantadora protagonista no es rendeix fins esbrinar on és Caracol i, junts, trobaran una bonica solució al seu problema.

Com veieu, la trama és senzilla però d'allò més entranyable, per això és ideal per explicar als més petits de la casa, que també gaudiran amb les acolorides i gracioses il·lustracions a pàgina completa que acompanyen el text. Segur que s’identificaran amb les aventures d’aquests animalets tan quotidians, transformats en els protagonistes d’un relat dolç i emotiu.

En definitiva, que ¿Dónde estàs, caracol? És una joieta. Què espereu a llegir-lo?!

A partir de tres anys.







Totes les imatges s'han extret de la pàgina Domestika, de Leire Salaberria.

6 comentaris:

  1. Dan ganas de leerlo por como lo cuentas!! Me lo apunto!

    ResponElimina
  2. Son hermosos los dibujitos!! ♥♥

    ResponElimina
  3. Quina història més bonica! Ha sortit en català?

    ResponElimina
  4. Hola Txell!
    Que jo sàpiga, no ha sortit pas. Ja faré recomanacions d'altres contes en català!

    ResponElimina

Post nuevo Post antiguo Home
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...