La meravellosa història de l'Auggie


«Em dic August, per cert. No penso descriure la meva cara.
Segur que és molt pitjor que tot el que us esteu imaginant.»

L'Auggie és un nen de deu anys que va néixer amb una malformació facial que li ha impedit anar a l'escola, fins ara. Éssent un nen normal amb una cara fora del corrent, podrà convèncer els seus nous companys d'institut que és com ells, malgrat les aparences?

Aquesta és la història de l'August, però també és la història de cada lector, perquè, poc o molt, tots hem viscut les dificultats que comporta l’adolescència i la complexitat que acompanya l'etapa d'institut que, en aquest cas, l'Auggie veu accentuada per la seva malaltia. 

Us asseguro que des de la primera pàgina, us enamorareu del protagonista i riureu i plorareu amb ell. Però, a més d'una commovedora història, el llibre conté grans personatges que són els encarregats d'acompanyar l'Auggie en aquesta gran aventura vital, permetent al lector viure-la a través dels seus ulls. A mesura que avança la història, compartim els dubtes i el patiment dels pares de l'Auggie, entenem les reaccions de la seva germana i dels seus millors amics i odiem amb totes les nostres forces les persones que intenten fer-li mal.

Ple de bondat i coratge, Wonder és un llibre que ens mostra la bellesa que tots portem a dins.


Aquest és, sense cap mena de dubte, un d'aquells textos que tothom hauria de llegir, des dels joves lectors fins als més grans. És la perfecta definició d'un crossover, un llibre que s'ajusta a un perfil de lector amplíssim, i una de les millors lectures per aquestes vacances d'estiu. En definitiva, una magnífica obra d'una autora que s'estrena al món de la literatura, R. J. Palacio. Bravo!

Aquí teniu el book trailer. No us el perdeu!

 

4 comentaris:

  1. Me l'apunto!!!
    No el coneixia i té molt bona pinta :-)

    ResponElimina
  2. Té molt bona pinta; llàstima que les hores que tinc les dedico... al ganxet! jajaja, tot no pot ser; he de triar. Havia sigut una gran lectora però de tant que em van fer llegir a la Uni ho vaig acabar mig avorrint :-(

    ResponElimina
  3. Jo, com les altres, tampoc el coneixía. Gràcies pel descobriment compi.
    Petons

    ResponElimina
  4. Ostres!! Un dels millors llibres q he llegit mai. Com bé dius, vaig riure i vaig plorar tot llegint-lo. Imprescindible per a tothom. Una abraçada!

    ResponElimina

Post nuevo Post antiguo Home
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...