Un llibre?

El llibre que us recomano avui és d'aquells que la primera vegada que el llegeixes et deixen al·lucinat, tan si tens quatre anys com si en tens quaranta! El contingut és d'una senzillesa espatarrant, que fa que el resultat sigui absolutament genial! 

Us explico perquè. Imagineu-vos un grapat de fulls blancs plens de cercles de color blau, groc i vermell. A cada pàgina, l'autor ens proposa que fem alguna acció, com ara que posem el dit damunt només dels cercles blaus, que sacsegem o inclinem el llibre o que bufem ben fort sobre els cercles, per exemple. Totes aquestes accions tenen un resultat que observem quan girem la pàgina aconseguint que un llibre de cartró i paper, dels de tota la vida, sigui interactiu sense necessitar cap pantalla.
El resultat sempre és el mateix. Els nens no paren de sorprendre's a mesura que llegeixen i juguen. Alguns es pensen que és màgia! I quan acaben de llegir el conte volen tornar a començar! Us ho dic per experiència. És un dels llibres que més he regalat i sempre agrada.

El responsable d'aquesta obra mestra és l'autor francès Hervé Tuillet, que ha escrit molts altres llibres per nens i nenes, però cap altre com aquest.

Aquí teniu un vídeo per a què us en feu una idea. Espero que us agradi!




3 comentaris:

  1. És molt bonic aquest llibre; l'he vist i tingut a la mà a la llibreria ;-o) Merci per la recomanació!

    ResponElimina
  2. Que original!!!!
    Es precios! No l'havia vist mai pero crec que el regalaré a algun nen :-)
    Petonets i que tenguis una bona setmana!

    ResponElimina
  3. K fort! M'el vaig mirar abans d'ahir a la secció de llibres d'uns grans magatzems però vaig haver de sortir corrents pels plors del petit sense poder comprar-li al gran, q feia el sant ahir. A la Llista de pendents segur, gràcies pel post!!

    ResponElimina

Post nuevo Post antiguo Home
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...